top of page
iStock-1322686195.jpg

94% STRANK JE

KLASIČNO NEGO

ZAMENJALO  ZA

INNOFACIAL

Infusion Soft Technology

ROČKA MD INNOFACIAL !!!.png

MLADA,ČISTA

          IN ZDRAVA

CELOSTNA REGENERACIJA V 30 MIN

 Vaša koža je najlepša takrat, ko je zdrava. Zato je naša skrb zanjo fokusirana na odstranjevanje nečistoč in obnovitev tkiva. Rezultat ni le to, da boste izgledali bolje, ampak boste takoj občutili svežino in ugodje zdrave kože. Innofacial je vaša rešitev za boljše počutje in izgled. Naš cilj je regeneracija in zaščita zdravja. Zato smo razvili efektiven postopek, ki traja le 30 min, enkrat na mesec za optimalne rezultate v najkrajšem času.

Drobne gubice in gube

PoveČane pore

ELASTIČNOST IN ČVRSTOST

HiperpigmentacijA

IN UV poškodbA

ZnakI staranja

StrukturA kože IN 

reliefne nepravilnosti

Tonus kože

 

MastnA IN neČistA kožA

RAVNOTEŽJE IN ŽIVAHNOST

Stanje rosaceje

NEŽEN SILIKONSKI MATERIAL

Dermoabrazija in razslojevanje kože poteka brez iritacij in poškodb tkiva, saj pri postopku uporabljamo nežen silikonski material, ki v kombinaciji s serumom doseže močen učinek pilinga in glajenja.

InnoFacial čiščenje in piling kože sta za stranko izredno prijetna in nežna, saj se skozi celoten postopek serumi avtomatizirano dozirajo na kožo preko MD Infusion ročke. Občutek med nego je osvežujoč, vlažen in sproščujoč.

rotating innofacial.JPG

INFUSION DOZIRANJE SERUMOV

ROTACIJSKA MIKRO GLAVA

Vacuumska drenaža, ki iz kože aktivno odstranjuje odpadke, keratin, odmrle celice, sebum, maščobo iz por, se izvaja preko 8-ih mikro sinaps, ki so manjše od 0,6 mm in se v krožnem toku vrtijo okoli svoje osi, omogočajo varen tretma za tanke, kuperozne in občutljive kože.

INFUSION

SOFT PATENT

EDINSTVEN, VAREN IN UČINKOVIT SISTEM 

  Najboljše stvari so vedno preproste! Zahvaljujoč inovativni tehnologiji iz medicinsko znanstvenega laboratorija, lahko z istočasnim delovanjem edinstvene kombinacije MD rotacijske ročke, dermatološko 
testiranih serumov in vacuumske drenaže odstranimo staro in poškodovano povrhnjico, sebum, ogrce, akne in ostalo nečistočo popolnoma neboleče in brez ročnega stiskanja. Z dovajanjem nujno potrebnih hranil vključno z antioksidanti, pa koži povrnemo vlago in prožnost. Naša tehnologija združuje aktivne rešitve za zdravo in lepo kožo v hitrem tretmaju, ki prinese resnične rezultate brez iritacij in poškodb tkiva.

1

2

.....

.....

Detoksikacija
in vacuumska
drenaža
Varna in prijetna
dermoabrazija
in razslojevanje

3

4

5

.....

.....

.....

Kemični
Piling
Avtomatizirano
brezbolečinsko
čiščenje aken in
ogrcev
Vnos
vlažilcev,
hranil in
antioksidantov

 MEDICINSKI SERUMI

Čudežni serumi z visoko kvalitenimi učinkovinami, z manj kot 1% AHA in BHA naravnimi sadnimi kislinami in nizko molekularno maso za globjo penetracijo, so popolnoma varni za vse tipe kož od 3. leta starosti dalje in so plod večletnega raziskovanja v medicinskem laboratoriju. Smo edini na svetu s patentirano formulo serumov in zaščiteno tehnologijo Infusion soft operativne ročke.

Zato z našim Innofacial postopkom tretiramo vse aknaste kože naših najstnikov, poskrbimo za izboljšanje stanja rosaceje, psoriaze, kožne srbečice ter varno učinkujemo na tanke, starejše in kuperozne kože brez iritacij in poškodb tkiva! Naše stranke lahko po negi takoj odidejo na sonce, v savno, kloriran bazen ali morje. Innofacial sistem je narejen z namenom pomagati vsem ljudem in to 100% varno.

KAJ LAHKO INNOFACIAL NAREDI ZA VAS?

bottom of page