top of page

Aquapeel je poživljajoča terapija, ki se izvede v 30 minutah in prinaša dolgoročne rezultate. Osvežujoča in pomirjajoča specifična nega, ki jo lahko tolerira še tako občutljiva koža. Ponuja takojšnje rezultate brez draženja. Dokazano je, da so procesi,ki dražijo in iritirajo kožo, pospešitelji znakov staranja. Zato vam ponujamo rešitev, katere procesi temeljijo na hidrataciji in pomirjanju. Vlaga in higiena kože sta temelj zdrave in sijoče celote.

KOLIKO TRETMANOV
ZAKAJ AQUAPEEL

ZAKAJ

AQUAPEEL

   ?

KOLIKO

TRETMANOV

   ?

Veliko strank doživi izboljšanje kože takoj po prvem postopku. Še v istem trenutku postane koža čistejša, bolj napeta in gladka ter nahranjena. Gladkost tkiva in hidratacija v povprečju trajata vsaj 10 dni in še dlje.Mi ne verjamemo v hitre popravke! Za izboljšanje videza drobnih gubic in gub, hiperpigmentacije, reliefnih nepravilnosti, mastne in aknaste kože se v prvi fazi priporoča obisk AquaInnofacial salona enkrat na teden.Za ohranjanje vsesplošnega zdravja in videza kože pa enkrat na mesec.

 

Kaj sem ugotovila? Bolj kot karkoli, je bila moja koža mladostna in sijoča. Aquapeel Innofacial ima tolik pozitivnih strani in takojšnjih rezultatov, da vas bo enostavno prevzelo. Koža je takoj po postopku postala naravno lepa, postala izredno čista, sveža ter izgubila sivo obarvan videz. Počutim se neverjetno blagoslovljeno, da sem odkrila sistem,ki razvaja mojo kožo. Hvala Aquapeel Innofacial za jasno vidne in izredne koristi!

 

                                                                         Roža Karan, astrologinja

                                                                                                    

 Aquapeel za vse generacije!

MNENJA STRANK

V srednji šoli mi je bilo dolgo časa nerodno, saj sem imela problematično kožo.Hvala vam, da ste mi uredili mojo mastno in aknasto kožo. Sedaj sem bolj samozavestna!

Jana F.

19 let

Aquapeel Innofacial je naredil popolen čudež na moji koži. Moj obraz preprosto žari. Vsakodnevno dobivam številne pohvale od prijateljev in sodelavcev, ki sprašujejo kje lahko tudi sami občutijo to storitev.Izgledam in se tudi počutim mlajše. Aquapeel priporočam tako za ženske kot tudi za moške. Moje obrazne linije so se zmanjšale in rdeči madeži so skoraj izginili. Celoten izgled in struktura kože delujeta izredno zdravo.

Loredana V.

45 let

Koža je preprosto čudovita. Po dolgih letih sem končno odkrila rešitev za moje težave s kožo. Vrsto let sem se borila z rosaceo. Takoj po prvem tretmanu je bilo stanje boljše. Rezultati so izredni! Hvala vam iz srca.

Lidija B.

60 let

Please reload

bottom of page